Студентите го добиваат Premium бесплатно во рок од 1 месец

Потоа само 2,99 € месечно. Откажи кога било.

Понудата е достапна само за студентите на акредитирани институции за високо образование. Понудата не е достапна за корисниците кои веќе пробале Premium. Важат одредбите и условите за понудата за студентски попуст на Spotify.

Саундтрак за учење

 • Слушање музика без реклами

  Учи до зајдисонце. Танцувај до зори.

 • Слушај офлајн

  Никогаш повторно не грижи се за мобилниот интернет, каде и да си.

 • Музика за секој момент

  Милиони песни, неверојатни плејлисти.

 • Лесно за слушање

  Premium додава уште поголем квалитет на звук на секоја песна.

Прашања?

Имаме одговори

 • Дали ги исполнувам условите за пакетов?

  Ако си студент на акредитиран факултет или универзитет и имаш над 18 години, тогаш да. Можеш да набавиш „Premium за студенти“ во рок од најмногу 4 години.

 • Како проверувате дали сум студент?

  Го проверуваме твојот статус на запишување преку услуга од трета страна наречена SheerID. Дознај повеќе.

 • Што ќе се случи со мојата сметка кога ќе дипломирам или ќе го напуштам факултетот?

  И понатаму ќе имаш пристап до „Premium за студенти“, најмногу 12 месеци од датумот на претплатување или од последното потврдување, додека е достапен. Ако веќе не си студент на крајот од тој период, веќе нема да ги исполнуваш условите за „Premium за студенти“. Тогаш претплатата автоматски ќе се префрли на пакет за „Premium за поединци“ за 5,49 € месечно.

 • Колку и кога ќе ми се наплати?

  Ќе ти се наплаќа 2,99 € месечно. Ако цената се промени во иднина, прво ќе те известиме. Можеш да откажеш кога било на страницата за сметката на Spotify.

Студентите го добиваат Premium бесплатно во рок од 1 месец

Потоа само 2,99 € месечно. Откажи кога било.

Понудата е достапна само за студентите на акредитирани институции за високо образование. Понудата не е достапна за корисниците кои веќе пробале Premium. Важат одредбите и условите за понудата за студентски попуст на Spotify.