Зошто Spotify?

 • Пуштај ги омилените.

  Слушај ги песните што ги сакаш и откривај нова музика и поткасти.

 • Полесни плејлисти.

  Ќе ти помогнеме да создадеш плејлисти. Или уживај во плејлистите создадени од музички експерти.

 • Персонализирај ја.

  Кажи ни што ти се допаѓа и ќе ти препорачаме музика.

 • Заштеди мобилен интернет.

  За да користиш помалку мобилен интернет кога пушташ музика, вклучи „Штедење интернет“ во „Поставки“.

Бесплатно е.

Не е потребна кредитна картичка.

Имаш прашања?

 • Како да создадам плејлиста?

  Плејлистите се одличен начин за зачувување на музичките колекции, за сопствено слушање или за споделување.

  За да создадеш плејлиста:

  1. Допри на „Твојата збирка“.
  2. Допри на „СОЗДАЈ“.
  3. Именувај ја плејлистата.
  4. Започни да додаваш песни (а ние ќе ти помагаме).

 • Како да го активирам режимот за „Штедење интернет“?

  1. Допри на „Почеток“.
  2. Допри на „Поставки“.
  3. Допри на „Штедење интернет“.
  4. Вклучи „Штедење интернет“.

 • Дали може да се пушта музика само по случаен избор?

  Секоја плејлиста со иконата за пуштање по случаен избор ќе се пушта по случаен избор.

  Некои плејлисти нема да ја имаат иконата за пуштање по случаен избор, па можеш да допреш на која било песна за да ја пуштиш.

 • Каде можам да најдам поткасти?

  Допри на „Пребарај“. Под „Прелистај ги сите“, допри на „Поткасти“.