Слушајте заедно.
Слушајте одделно.

Со две посебни сметки, и двајцата можете да уживате во сопствената музика без да мора да се менувате.

Најдобра цена за двајца

Две лица, две посебни сметки на Spotify Premium за 7,49 €, сето тоа на една сметка.

 • Зошто да набавиш Premium Duo?

  • Преземи музика. Слушај каде било.
  • Слушање музика без реклами.
  • Пушти го кој било аудиозапис. Дури и на мобилен.
  • Неограничени прескокнувања. Само притисни „Следно“.
 • Веќе имаш Spotify Premium?

  Ако се префрлиш на Duo, ги задржуваш сите

  • Музика
  • Плејлисти
  • Препораки

Што е Premium Duo?

Premium Duo е пакет со попуст за 2 лица кои живеат заедно.

hero_image

Откажи кога било

Откажи ја месечната претплата онлајн кога било.

Лесно е да набавиш Premium Duo

 • Придружи се на Duo, така што ќе се регистрираш или ќе се најавиш со постојната сметка.

 • Покани некој од луѓето со кои живееш да се придружи на Duo преку е-пошта, WhatsApp - што и да ви одговара.

 • Ја прифаќа поканата дома, ја потврдува својата адреса и тоа е тоа - двајцата сте на Duo. *

* Двајцата мора да живеете на иста адреса за да се придружите на Premium Duo.

Прашања?

Имаме одговори.

 • Дали ќе споделуваме сметка или секој ќе си добие своја?

  Секое лице од пакетот добива своја Premium сметка, па нема потреба да ги споделувате деталите за најавување на другиот. И, бидејќи сега имате различни сметки, препораките за музика се приспособени на вашите поединечни вкусови.

 • Веќе сум на Premium. Што ќе се случи со целата моја зачувана музика?

  Можеш да надградиш на Duo со постојната Premium сметка и да ги задржиш целата зачувана музика, плејлистите и препораките.

 • Како функционира наплатата? Дали ги делиме трошоците?

  Лицето кое ќе купи Duo ќе добива по една сметка секој месец.

 • Дали може да слушаме само дома?

  Можеш да слушаш каде било. Кога ќе потврдиме дека живеете на иста адреса, двајцата можете да ги користите сметките на Spotify каде сакате, на кој било уред.