Premium за семејства

6 Premium сметки за членовите на семејството под ист покрив. 8,99 € месечно. Откажи кога било.

Слушајте заедно. Или слушајте одделно.

Со посебни сметки, сите можете да уживате во својата музика без реклами, без да мора да се менувате.

Најдобра цена за семејството

Членовите на семејството под ист покрив можат да уживаат во најмногу 6 Premium сметки. Ќе плаќате само 8,99 € месечно.

 • Зошто да набавиш „Premium за семејства“?

  • Пуштај офлајн. Слушај каде било.
  • Слушање музика без реклами. Уживај во непрекината музика.
  • Избери го кој било аудиозапис. Пуштај го тоа што го сакаш.
  • Неограничени прескокнувања. Само притисни „Следно“.
 • Веќе имаш Spotify Premium?

  Ако некој во твоето семејство веќе има сметка на Spotify, може да се префрли на „За семејства“ и сѐ уште да ги задржи сите свои

  • Музика
  • Плејлисти
  • Препораки

Родителски контроли

Постави филтри за експлицитни содржини за членовите на семејството на Premium, така што секогаш ќе имаш контрола врз тоа што можат – и што не можат – да го слушаат.

hero_image

Откажи кога било

„Premium за семејства“ не е за тебе? Нема проблем – можеш да откажеш кога сакаш.

Лесно е да набавиш „Premium за семејства“

 • Регистрирај се или најави се со постојната сметка.

 • Покани ги членовите на семејството со кои живееш на Premium.

 • Членовите на семејството ја прифаќаат поканата дома, ја потврдуваат адресата и тоа е тоа – стануваш дел од семејството. *

* Членовите на семејниот пакет мора да живеат на иста адреса за да се придружат на „Premium за семејства“.

Прашања?

Имаме одговори.

 • Дали ќе споделуваме сметка или секој ќе си добие своја?

  Секој член на семејството поканет на „Premium за семејства“ добива своја Premium сметка, така што секој може да ја пушта својата музика кога сака. Нема потреба да ги користите деталите за најавување на другите или да закажувате време кога ќе може да го користите Spotify. И, бидејќи сега имате различни сметки, препораките за музика се приспособени на вашите поединечни вкусови.

 • Веќе сум на Premium. Што ќе се случи со целата моја зачувана музика?

  Можеш да надградиш на „За семејства“ со постојната сметка на Premium и да ги задржиш целата зачувана музика, плејлистите и препораките.

 • Како функционира наплатата? Дали ги делиме трошоците?

  Лицето кое ќе купи „За семејства“ ќе добива по една сметка од 8,99 € секој месец.

 • Дали може да слушаме само дома?

  Можеш да слушаш Spotify каде што сакаш, на кој било уред.

Premium за семејства

6 Premium сметки за членовите на семејството под ист покрив. 8,99 € месечно. Откажи кога било.