Centre de seguretat i privadesa

Privadesa

Com recollim dades personals

Per a nosaltres, és molt important que sàpigues quines dades personals recollim sobre tu, com les recollim i per què són necessàries.

Recollim les teves dades personals de les maneres següents:

  1. Quan et registres al Servei de Spotify o actualitzes el teu compte, recollim determinades dades personals per crear el compte de Spotify perquè puguis utilitzar el servei. Aquestes dades inclouen el nom de perfil i l'adreça electrònica, tal com descriu amb més detall la secció 3 de la nostra Política de privadesa.
  2. Mitjançant l'ús que fas del Servei de Spotify: quan empres el Servei de Spotify o hi accedeixes, recollim i tractem les dades personals sobre la teva activitat. S'hi inclouen les cançons que escoltes i les llistes de reproducció que crees. Aquestes dades corresponen a la categoria Dades d'ús de la secció 3 de la nostra Política de privadesa.
  3. Dades personals que has decidit compartir amb nosaltres: de tant en tant, també pots proporcionar-nos dades personals addicionals o donar-nos permís per recollir-les i poder oferir-te més funcions, per exemple. Entre aquestes dades, hi podríem incloure dades de veu, de pagament i compres, i d'enquestes i recerques. Aquestes categories s'especifiquen a la secció 3 de la nostra Política de privadesa.
  4. Dades personals que rebem de fonts externes: si et registres a Spotify mitjançant un altre servei o connectes el teu compte de Spotify a una aplicació, servei o dispositiu extern, rebrem dades teves d'aquesta font externa. També podem rebre dades teves de proveïdors de serveis tècnics, socis de pagament i socis de publicitat i màrqueting. Consulta la secció 3 de la Política de privadesa per obtenir més informació.