Centar za bezbednost i privatnost

Privatnost

Prikupljanje ličnih podataka

Veoma nam je važno da razumete koje lične podatke prikupljamo o vama, kako ih prikupljamo i zašto je to neophodno.

Vaše lične podatke prikupljamo na sledeće načine:

  1. Kada se registrujete za Spotify uslugu ili kada ažurirate nalog – prikupljamo određene lične podatke da bismo kreirali vaš Spotify nalog kako biste mogli da koristite uslugu Spotify. Ovo obuhvata ime profila i imejl adresu, kao što je detaljnije opisano u odeljku 3 naše Politike privatnosti.
  2. Kroz vaše korišćenje usluge Spotify – kada koristite uslugu Spotify ili joj pristupate, prikupljamo i obrađujemo lične podatke o vašim radnjama. Ovo obuhvata pesme koje ste puštali i plejliste koje ste kreirali. Ovo je kategorija Podaci o korišćenju sadržana u odeljku 3 naše Politike privatnosti.
  3. Lični podaci koje odlučite da nam pružite – s vremena na vreme možete da nam dostavite i dodatne lične podatke ili da nam date dozvolu za prikupljanje ličnih podataka, npr. da bismo vam pružili više funkcija ili funkcionalnosti. To može da obuhvata glasovne podatke, podatke o plaćanju i kupovini i kategorije podataka o anketama i istraživanju sadržane u odeljku 3 naše Politike privatnosti.
  4. Lični podaci koje dobijamo iz izvora trećih strana – Ako se registrujete za Spotify koristeći drugu uslugu ili povežete Spotify nalog sa aplikacijom, uslugom ili uređajem treće strane, dobićemo vaše podatke od tih trećih strana. Vaše podatke možemo da dobijemo i od dobavljača tehničkih usluga, partnera za plaćanje i partnera za oglašavanje i marketing. Pogledajte odeljak 3 Politike privatnosti da biste saznali više.