A 3 hónapig ingyenes Spotify® Premium próbaajánlat

Felhasználási feltételek

A hatálybalépés dátuma: 22 Agustus 2019

KÉRJÜK, FIGYELMESEN ÉS TELJES EGÉSZÉBEN OLVASSA EL AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET. AZ ALÁBBIAK ISMERTETIK A 3 HÓNAPOS PREMIUM PRÓBAAJÁNLAT RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSÁRA ÉS HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ FELTÉTELEKET ÉS KORLÁTOZÁSOKAT, EMELLETT TÁJÉKOZTATÁST NYÚJTANAK ARRÓL, HOGY MI TÖRTÉNIK AZ INGYENES PRÓBAIDŐSZAK LEJÁRTÁT KÖVETŐEN.

Bevezetés.
A 3 hónapos ingyenes Spotify Premium próbaajánlatot („3 hónapos Premium próbaajánlat”) a Spotify biztosítja (a Spotify Felhasználási feltételeinek („Spotify Felhasználási feltételek” meghatározása szerint).

Az ajánlat.
A 3 hónapos Premium próbaajánlat feljogosítja Önt a Spotify Premium, azaz a fizetett előfizetések egyik formájának használatára a Spotify Felhasználási feltételeinek („Spotify Premium szolgáltatás”) meghatározása szerint:

(A) egy kezdeti kilencven 3 hónapos próbaidőszakra („Ingyenes próbaidőszak”); valamint
(B) ingyenesen,

attól a pillanattól kezdődően, hogy fizetési adatainak elküldésével Ön aktiválja az ingyenes próbaidőszakot.

A fizetési adatok elküldésével: (i) Ön elfogadja ezeket a felhasználási feltételeket (a „3 hónapos Premium próbaajánlatra vonatkozó feltételek”); valamint (ii) tudomásul veszi és elfogadja a Spotify Felhasználási feltételeit. A 3 hónapos Premium próbaajánlat időszaka során esetlegesen begyűjtött adatok kezelése és feldolgozása a Spotify Adatvédelmi Politikájával összhangban történik.

Időtartam és lemondás.
A Spotify fenntartja magának a jogot a 3 hónapos Premium próbaajánlat bármikor és bármilyen okból történő módosítására vagy korábbi megszüntetésére. Az ajánlat ehhez hasonló megszüntetése esetén a Spotify nem kötelezhető az ajánlat további beváltásának engedélyezésére.
Az Ingyenes próbaidőszak lejártával automatikusan felszámítjuk a Spotify Premium szolgáltatás aktuálisan érvényes teljes havidíját, és az adott díjjal automatikusan megterheljük az Ön által megadott fizetési módot, kivéve abban az esetben, amennyiben Ön még az Ingyenes próbaidőszak lejárta előtt lemondja az előfizetést.

Az előfizetés lemondásához jelentkezzen be Spotify fiókjába, és kövesse a „Fiók” oldalon található utasításokat, vagy kattintson ide és kövesse az utasításokat.

Jogosultság.
A 3 hónapos Premium próbaajánlat igénybevételéhez a felhasználóknak eleget kell tenniük az alábbi (A)–(C) pontban megadott feltételeknek (mindegyik egy-egy „Jogosult felhasználó”). A felhasználó:

(A) a Spotify Premium szolgáltatás új előfizetője. Amennyiben Ön már előfizetett a Spotify Premium vagy Unlimited szolgáltatásra, illetve korábban igénybe vett egy próba- vagy bevezető ajánlatot, nem jogosult a jelen ajánlatra;
(B) érvényes és jelenleg alkalmazott fizetési módot ad meg a Spotify számára. A jelen ajánlathoz sem feltöltőkártya, sem Spotify ajándékkártya nem használható érvényes fizetési módként; valamint
(C) közvetlenül a Spotify-on, nem pedig egy külső félen (pl. kábel- vagy telekommunikációs szolgáltatón) keresztül fizeti ki a Spotify Premium szolgáltatás előfizetési díját.

A Jogosult felhasználók csak egyszer vehetik igénybe a 3 hónapos Premium próbaajánlatot – a korábbi felhasználók nem vehetik ismét igénybe az ajánlatot. Előfordulhat, hogy a Spotify szolgáltatás bizonyos személyi eszközökön nem érhető el.

Spotify AB
Regeringsgatan 19, SE-111 53 Stockholm
Sweden
SE556703748501