Osjetite razliku

Pređite na Premium i uživajte u potpunoj kontroli slušanja. Otkažite bilo kada.

Šta ćete dobiti
Spotifyev
Free paket
Spotifyevi
Premium paketi
Slušanje muzike bez oglasa
Preuzmite da slušate offline
Reprodukcija pjesama bilo kojim redoslijedom
Visok kvalitet zvuka
Slušajte s prijateljima u stvarnom vremenu
Organizirajte red čekanja za slušanje

Povoljni paketi za svaku situaciju

Odaberite Premium paket i slušajte muziku bez oglasa i ograničenja na telefonu, zvučniku i drugim uređajima. Plaćajte na razne načine. Otkažite bilo kada.

i još 2
 • Besplatno 1 mjesec
Premium

Individual

Besplatno 1 mjesec

Nakon toga 5,49 € mjesečno


 • 1 Premium račun

 • Otkažite bilo kada

Besplatno 1 mjesec, a zatim 5,49 € mjesečno. Ponuda je dostupna samo ako već niste koristili probni period Premiuma. Primjenjuju se uslovi.

Premium

Duo

7,49 € mjesečno


 • 2 Premium računa

 • Otkažite bilo kada

Za parove koji žive na istoj adresi. Primjenjuju se uslovi.

Premium

Family

8,99 € mjesečno


 • Do 6 Premium računa

 • Upravljajte sadržajem koji je označen kao eksplicitan

 • Otkažite bilo kada

Za do 6 član(ov)a porodice koji žive na istoj adresi. Primjenjuju se uslovi.

Imate pitanja?

Imamo odgovore.

Pronađite više odgovora na našoj web lokaciji podrške.

 • Kako funkcionira probni period Spotify Premiuma?

  Ako dosad niste imali Premium, možda ispunjavate uslove za besplatni probni period (ili probni period po sniženoj cijeni).

  Za probne periode i dalje trebate unijeti važeći način plaćanja da se registrirate. Koristit ćemo ga da potvrdimo vašu zemlju ili regiju i da vam naplaćujemo ako budete željeli zadržati Premium nakon što se ponuda završi.

  Poslat ćemo vam podsjetnik 7 dana prije nego što se probni period završi. Primjenjuju se ograničenja za zemlje i Uslovi.

 • Kako mogu otkazati Premium paket?

  Možete jednostavno otkazati Premium paket bilo kada na stranici računa. Zadržavate Premium do sljedećeg datuma obračuna, a zatim se račun prebacuje na naš besplatni paket.

  Zadržat ćete sve svoje plejliste i sačuvanu muziku, a moći ćete slušati s oglasima kada račun pređe na besplatni.

 • Kako funkcionira Premium Duo paket?

  Premium Duo je paket za par koji živi zajedno. Ovaj paket je i jeftiniji u poređenju s dva Premium Individual računa po punoj cijeni. Zatražit ćemo vašu adresu da potvrdimo da živite na istoj adresi. Možete pozvati članove u paket odmah nakon kupovine. Svaki član ima svoj zaseban Premium račun i može slušati u isto vrijeme putem svog računa. Sva sačuvana muzika i plejliste su samo njegove. Drugi vlasnik računa ne može vidjeti ono što vi slušate.

  Pročitajte više informacija o Premium Duo paketu.

 • Kako funkcionira Premium Family paket?

  Premium Family je paket za do 6 članova porodice koji žive zajedno. Ovaj paket je i jeftiniji u poređenju sa zasebnim Premium Individual računima svakog člana porodice po punoj cijeni. Zatražit ćemo vašu adresu da potvrdimo da živite na istoj adresi. Možete pozvati članove u paket odmah nakon kupovine. Svaki član ima svoj zaseban Premium račun i može slušati u isto vrijeme putem svog računa. Sva sačuvana muzika i plejliste su samo njegove. Drugi vlasnici računa ne mogu vidjeti ono što vi slušate.

  Pročitajte više informacija o Premium Family paketu.

 • Koliko košta Spotify Premium u zemlji Bosna i Hercegovina?

  Cijene Spotify Premiuma u zemlji Bosna i Hercegovina se razlikuju ovisno o Premium paketu koji odaberete: Spotify Premium Individual paket košta 5,49 € mjesečno, Premium Duo paket košta 7,49 € mjesečno, Premium Family paket košta 8,99 € mjesečno. Ako dosad niste imali Premium, možda ispunjavate uslove za besplatni probni period (ili probni period po sniženoj cijeni). Primjenjuju se ograničenja za zemlje i Uslovi.