Algemene voorwaarden Spotify® Premium for Family

LEES DEZE VOORWAARDEN ZORGVULDIG EN VOLLEDIG DOOR. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE VOORWAARDEN EN BEPERKINGEN MET BETREKKING TOT DE BESCHIKBAARHEID VAN HET SPOTIFY PREMIUM FOR FAMILY-ABONNEMENT.

2020-07-01

1. Inleiding

Het Spotify Premium for Family-abonnement (het "Premium for Family-abonnement") wordt beschikbaar gesteld door Spotify en is onderhevig aan deze algemene voorwaarden (de "Algemene voorwaarden voor Premium for Family") en in overeenstemming met de Algemene gebruiksvoorwaarden van Spotify, die hierin ter referentie zijn opgenomen. Termen met een hoofdletter die worden gebruikt maar niet hierin worden gedefinieerd, hebben dezelfde betekenis als in de Gebruiksvoorwaarden van Spotify.

Het Premium for Family-abonnement verleent de primaire accounthouder en maximaal vijf (5) familieleden toegang tot onderliggende accounts van de Spotify Premium for Family-service vanaf het moment dat het hoofdaccount wordt geactiveerd door de betalingsgegevens in te voeren en het geadverteerde bedrag te betalen. Door uw betalingsgegevens in te voeren, gaat u (i) akkoord met het gebruik van uw betalingsgegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid en (ii) erkent u en stemt u in met deze Algemene voorwaarden voor Premium for Family.

Als onderdeel van de Spotify Premium Family-service biedt Spotify mogelijk een Spotify Kids-app Door secundaire Spotify Kids-accounts te maken, bevestigt u dat u de wettelijke voogd bent van een kind dat het account gebruikt. Lees het Privacybeleid van Spotify Kids, dat van toepassing is op elk gebruik van Spotify Kids. Spotify Kids is alleen beschikbaar als onderdeel van het Premium Family-abonnement.

2. Criteria en verificatie

A. Om in aanmerking te komen voor het Premium for Family-abonnement, moeten de primaire accounthouder en de houders van onderliggende accounts gezinsleden zijn die op hetzelfde adres wonen.

B. Na activering van een onderliggend Premium for Family-account (met uitzondering van Spotify Kids-account), wordt u gevraagd uw thuisadres te verifiëren.

C. We kunnen van tijd tot tijd vragen om uw thuisadres opnieuw te verifiëren om te bevestigen dat u nog steeds voldoet aan de criteria voor deelname.

We gebruiken Google Maps om u te helpen uw adres te vinden en in te stellen. Het adres dat u bij activering of verificatie invoert, is onderhevig aan de Aanvullende servicevoorwaarden van Google Maps en het Privacybeleid van Google.

Spotify behoudt zich het recht voor om de toegang tot de Spotify Premium for Family-service en het/de Spotify Premium for Family-account(s) onmiddellijk te beëindigen of op te schorten als niet wordt voldaan aan de Gebruiksvoorwaarden van Spotify.

3. Annulering

U kunt het Premium for Family-abonnement op elk gewenst moment opzeggen door u aan te melden bij het Spotify-account en de aanwijzingen op de pagina Account te volgen. U kunt ook hier klikken en de instructies volgen. Als de primaire accounthouder het Premium for Family-abonnement annuleert of als het account op een andere manier wordt beëindigd, worden de primaire en secundaire Premium-accounts automatisch teruggezet naar Spotify Free-service en worden eventuele Spotify Kids-accounts verwijderd.

4. Beschikbaarheid van het Premium for Family-abonnement

Spotify behoudt zich het recht voor om het Premium for Family-abonnement op elk moment en om welke reden dan ook geheel of gedeeltelijk te beëindigen, te wijzigen of op te schorten. Na een dergelijke periode is Spotify niet verplicht om verdere abonnementen op het Premium for Family-abonnement te onderhouden of toe te staan.

5. Overige beperkingen

A.Spotify-cadeaubonnen en -prepaidkaarten kunnen niet worden gebruikt als een geldige betaalmethode voor het Premium for Family-abonnement.

B. Er kunnen geen andere kortingen worden toegepast.

C. Er zijn geen restituties of kredieten voor gedeeltelijke maandabonnementen.

D. Spotify zal alle prijswijzigingen aan u doorgeven en u kunt dergelijke prijswijzigingen accepteren of weigeren in overeenstemming met de Gebruiksvoorwaarden van Spotify.

E. Opmerking: als u een Premium-account hebt, bevestigt u met de aanschaf van een Premium for Family-abonnement dat u ermee akkoord gaat dat er geen restitutie plaatsvindt indien u uw huidige Premium-abonnement voor het eind van uw betaalde abonnementsperiode wijzigt. Als u zich aanmeldt, schakelt u direct over naar het Premium for Family-abonnement. U houdt toegang tot de Spotify Premium-service, maar ongebruikte, reeds betaalde, tijd uit uw huidige Premium-abonnement, waaronder proefversiedagen, komt te vervallen.

Contracting entity:

Spotify AB

Regeringsgatan 19, SE-111 53 Stockholm

Sweden

SE556703748501