Algemene voorwaarden Spotify® Premium Duo

LEES DEZE VOORWAARDEN ZORGVULDIG EN VOLLEDIG DOOR. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE VOORWAARDEN EN BEPERKINGEN MET BETREKKING TOT DE BESCHIKBAARHEID VAN HET SPOTIFY PREMIUM DUO-ABONNEMENT.

Ingangsdatum 2020-07-01

1. Inleiding

Het Spotify Premium Duo-abonnement (het 'Premium Duo-abonnement') wordt beschikbaar gesteld door Spotify en is onderhevig aan deze algemene voorwaarden (de 'Algemene voorwaarden voor Premium Duo') en in overeenstemming met de Gebruiksvoorwaarden van Spotify, die hierbij ter referentie zijn opgenomen. Termen met een hoofdletter die worden gebruikt maar niet hierin worden gedefinieerd, hebben dezelfde betekenis als in de Gebruiksvoorwaarden van Spotify.

Het Premium Duo-abonnement geeft de primaire accounthouder en één (1) secundaire accounthouder binnen een gezin toegang tot de Spotify Premium Duo-diensten, een betaald abonnement, vanaf het moment dat u het primaire account activeert door uw betalingsgegevens in te voeren en de vermelde prijs te betalen. Door uw betalingsgegevens in te voeren, gaat u (i) akkoord met het gebruik van uw betalingsgegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid en (ii) erkent u en stemt u in met deze Algemene voorwaarden voor Premium Duo.

2. Criteria en verificatie

A. Om in aanmerking te komen voor het Premium Duo-abonnement, moeten de primaire en secundaire accounthouder op hetzelfde adres wonen.

B. Na activering van een Premium Duo-account wordt u gevraagd uw thuisadres te verifiëren.

C. We kunnen van tijd tot tijd vragen om uw thuisadres opnieuw te verifiëren om te bevestigen dat u nog steeds voldoet aan de criteria voor deelname.

We gebruiken Google Maps om u te helpen uw adres te vinden en in te stellen. Het adres dat u bij activering of verificatie invoert, is onderhevig aan de Aanvullende servicevoorwaarden van Google Maps en het Privacybeleid van Google.

Spotify behoudt zich het recht voor om de toegang tot de Spotify Premium Duo-service onmiddellijk te beëindigen of op te schorten als niet wordt voldaan aan de Gebruiksvoorwaarden van Spotify.

3. Annulering

U kunt het Premium Duo-abonnement op elk gewenst moment opzeggen door u aan te melden bij uw Spotify-account en de aanwijzingen op de pagina Account te volgen. U kunt ook hier klikken en de instructies volgen. Als de primaire accounthouder het Premium Duo-abonnement annuleert of als het account op een andere manier wordt beëindigd, worden het primaire en secundaire account automatisch teruggezet naar Spotify Free-service.

4. Beschikbaarheid van het Premium Duo-abonnement

Spotify behoudt zich het recht voor om het Premium Duo-abonnement op elk moment en om welke reden dan ook geheel of gedeeltelijk te beëindigen, te wijzigen of op te schorten. Daarna is Spotify niet verplicht om verdere abonnementen op het Premium Duo-abonnement te onderhouden of toe te staan.

5. Overige beperkingen

A. Spotify-cadeaubonnen en -prepaidkaarten kunnen niet worden gebruikt als een geldige betaalmethode voor het Premium Duo-abonnement.

B. Er kunnen geen andere kortingen worden toegepast.

C. Er zijn geen restituties of kredieten voor gedeeltelijke maandabonnementen.

D. Spotify zal alle prijswijzigingen aan u doorgeven en u kunt dergelijke prijswijzigingen accepteren of weigeren in overeenstemming met de Gebruiksvoorwaarden van Spotify.

E. Opmerking: als u een Premium-account hebt, bevestigt u met de aanschaf van een Premium Duo-abonnement dat u ermee akkoord gaat dat er geen restitutie plaatsvindt indien u uw huidige Premium-abonnement voor het eind van uw betaalde abonnementsperiode wijzigt. Als u zich aanmeldt, schakelt u direct over naar het Premium Duo-abonnement. U houdt toegang tot de Spotify Premium-service, maar ongebruikte, reeds betaalde, tijd uit uw huidige Premium-abonnement, waaronder proefversiedagen, komt te vervallen.

Contracting entity:

Spotify AB

Regeringsgatan 19, SE-111 53 Stockholm

Sweden

SE556703748501