Centre de seguretat i privadesa

Com denunciar contingut a Spotify

Visió general

A Spotify, ens esforcem per potenciar la creativitat i volem que la nostra comunitat es pugui expressar lliurement amb seguretat, però això no vol dir que tot s'hi val.

Fa temps que apliquem les nostres Normes de la plataforma, que recullen què permetem i què no a Spotify. Donem prioritat a la revisió de contingut que afecta els menors d'edat, que presenta un major risc de danys fora d'Internet o que podria ser il·legal.

Quin tipus de mesures s'adopten contra el contingut il·legal o que infringeix les Normes de la plataforma?

Si detectem contingut que infringeix les nostres Normes de la plataforma o que és il·legal segons la legislació local, podem emprendre diverses mesures, com ara la retirada de contingut, la restricció de la distribució, l'aplicació d'etiquetes d'advertiment sobre el contingut o la desmonetització.

Com es pot denunciar contingut a Spotify?

Si creus que algun contingut pot infringir les Normes de la plataforma, denuncia'l mitjançant el nostre formulari de denúncia segura.

Per denunciar contingut que consideres que infringeix els teus drets de propietat intel·lectual o que és il·legal, contacta amb nosaltres. Trobaràs més informació sobre com actua Spotify per corregir infraccions de propietat intel·lectual a la Política de copyright.

Qui pot denunciar contingut?

Qualsevol persona amb una adreça electrònica pot denunciar contingut a Spotify, fins i tot si no té cap compte de Spotify. Recorda que l'ús indegut del nostre sistema de denúncia podria restringir la teva capacitat d'enviar denúncies en el futur.

¿Es poden recórrer les decisions de contingut?

Si et trobes a la Unió Europea i creus que s'ha pres una mesura incorrecta contra contingut teu o com a resposta a una denúncia que has presentat, consulta la notificació que has rebut per saber quins passos has de seguir.

A la resta de països, continuarem ampliant les opcions i possibilitats d'apel·lació, que poden variar en cada lloc.