Sent (i escolta) la diferència

Fes-te Premium i gaudeix de control del que escoltes. Pots cancel·lar la subscripció quan vulguis.

Què inclou
Pla
Spotify Free
Plans
Premium de Spotify
Música sense anuncis
Descarrega contingut per escoltar-lo sense connexió
Escolta cançons en qualsevol ordre
Àudio d'alta qualitat
Escolta el que vulguis amb les teves amistats en temps real
Organitza la cua de reproducció

Plans assequibles per a qualsevol situació

Tria un pla Premium i escolta música sense anuncis i sense límits al telèfon, els altaveus i altres dispositius. Paga de diferents maneres. Pots cancel·lar la subscripció quan vulguis.

Premium

Individual

Gratis durant 1 mes

Després pagaràs 10,99 € al mes


 • 1 compte Premium

 • Pots cancel·lar-la quan vulguis

Gratis durant 1 mes, després 10,99 € al mes. Oferta disponible només si no has provat Premium abans. Consulta les condicions.

Premium

Duo

14,99 € al mes


 • 2 comptes Premium

 • Pots cancel·lar-la quan vulguis

Per a parelles que conviuen. Consulta les condicions.

Premium

Familiar

17,99 € al mes


 • Fins a 6 comptes Premium

 • Controla el contingut marcat com a explícit

 • Pots cancel·lar-la quan vulguis

Per a un màxim de 6 membres d'una família que conviuen. Consulta les condicions.

Tens cap dubte?

Tenim les respostes.

Trobaràs més respostes al nostre lloc web d'assistència.

 • Com funciona la prova de Spotify Premium?

  Si no has tingut mai Premium, potser el pots provar gratis (o a preu reduït).

  Encara que sigui una prova, hauràs d'especificar una forma de pagament vàlida per poder registrar-te. La farem servir per confirmar el país o regió on vius i per cobrar-te la subscripció si al final vols continuar sent Premium un cop acabi l'oferta.

  T'enviarem un recordatori 7 dies abans que acabi la prova. Es poden aplicar restriccions en funció del país. Consulta les condicions.

 • Com cancel·lo el meu pla Premium?

  Pots cancel·lar el pla Premium fàcilment quan vulguis en línia a la pàgina del teu compte. Podràs gaudir de Premium fins a la pròxima data de facturació, i després el compte passarà al pla gratuït.

  Conservaràs totes les teves llistes i la música desada. Podràs escoltar-les amb anuncis quan el teu compte sigui gratuït.

 • Com funciona el pla Premium Duo?

  Premium Duo és un pla per a parelles que convisquin. Surt més a compte que tenir dos comptes de Premium Individual. Et demanarem l'adreça per assegurar-nos que viviu al mateix lloc. Podràs convidar una persona al pla just després de la compra. Cada membre tindrà un compte Premium independent, de manera que podreu escoltar contingut alhora. Cadascú tindrà les seves llistes i la música que hagi desat. L'altre membre del pla no podrà veure el que escoltes.

  Coneix més detalls sobre Premium Duo.

 • Com funciona el pla Premium Familiar?

  Premium Familiar és un pla per a un màxim de 6 familiars que convisquin. Surt més a compte que tenir cadascú un compte de Premium Individual. Et demanarem l'adreça per assegurar-nos que viviu al mateix lloc. Podràs convidar la resta de membres al pla just després de la compra. Cada membre tindrà un compte Premium independent, de manera que podreu escoltar contingut alhora. Cadascú tindrà les seves llistes i la música que hagi desat. La resta de membres del pla no podran veure el que escoltes.

  Coneix més detalls sobre Premium Familiar.

 • Quant costa Spotify Premium a Andorra?

  Els preus de Spotify Premium a Andorra varien en funció del pla Premium que triïs: Spotify Premium Individual val 10,99 € al mes; Premium Duo, 14,99 € al mes, i Premium Familiar, 17,99 € al mes. Si no has tingut mai Premium, potser el pots provar gratis (o a preu reduït). Es poden aplicar restriccions en funció del país. Consulta les condicions.