Condicions d'ús de Spotify

 1. Introducció

 2. El Servei de Spotify que proporcionem

 3. L'ús del Servei de Spotify

 4. Drets de contingut i propietat intel·lectual

 5. Atenció al client, informació, preguntes i queixes

 6. Problemes i disputes

 7. Sobre aquestes condicions

1. Introducció

Llegiu atentament aquestes condicions d'ús (aquestes "Condicions"), ja que regeixen l'ús que feu (que inclou l'accés) dels serveis personalitzats de Spotify per a la música en streaming i altres continguts, incloent-hi tots els nostres llocs web i aplicacions de programari que incorporen aquestes Condicions o vinculen a elles (col·lectivament, el "Servei de Spotify") i qualsevol música, vídeos, pòdcasts, audioguies, o qualsevol altre material que es posi a disposició a través del Servei de Spotify (el "Contingut").

L'ús del servei de Spotify està subjecte a termes i condicions addicionals presentats per Spotify, que s'incorporen per la present a aquestes Condicions (col·lectivament, els "Acords"). Consulteu l'apartat 7 a continuació per obtenir informació sobre aquestes Condicions addicionals i com podem canviar aquestes condicions o les condicions addicionals incorporades com a referència. Per obtenir més informació sobre com Spotify recopila, utilitza, comparteix i protegeix les vostres dades personals, consulteu la Política de privadesa de Spotify.

En registrar-vos al Servei de Spotify, o utilitzar-lo de qualsevol altra manera, accepteu aquestes condicions. Si no accepteu aquestes condicions, no cal que utilitzeu el Servei de Spotify ni accedir a cap contingut.

Proveïdor de serveis

Aquestes Condicions s'estableixen entre vós i Spotify AB, Regeringsgatan 19, 111 53, Estocolm, Suècia.

Requisits d'edat i elegibilitat

Per utilitzar el Servei de Spotify i accedir a qualsevol Contingut, cal que (1) sigueu major de 13 anys (o l'edat mínima equivalent al seu país d'origen) o major, (2) tenir el consentiment dels pares o tutor si sou menor d'edat al vostre país d'origen, (3) tenir el poder d'establir un contracte vinculant amb nosaltres i no estar prohibit de fer-ho sota cap llei aplicable, i (4) residir en un país on el Servei està disponible. També prometeu que qualsevol informació de registre que envieu a Spotify és veritable, exacta i completa, i accepteu mantenir-la d'aquesta manera en tot moment. Si sou menor d'edat al vostre país d'origen, els pares o tutor haurà d'introduir aquestes Condicions en el vostre nom. Podeu trobar informació addicional sobre els requisits mínims d'edat en el procés de registre. Si no compliu els requisits d'edat mínims, no us heu de registrar com a usuari. En alguns mercats, Spotify pot oferir als titulars de comptes primaris l'oportunitat de permetre l'accés a una experiència de nens com a part d'una subscripció familiar. En habilitar aquest accés, el titular del compte principal confirma que és el tutor legal de qualsevol usuari que accedeixi a l'experiència i que dona permís perquè el més jove usuari utilitzi Spotify.

2. El servei de Spotify que proporcionem

Opcions del Servei de Spotify

Oferim diverses opcions del Servei de Spotify. Algunes opcions de servei de Spotify es proporcionen de forma gratuïta, mentre que altres opcions requereixen el pagament abans que es pugui accedir (les "Subscripcions de pagament"). També podem oferir plans especials de promoció, afiliacions o serveis, incloent-hi ofertes de productes i serveis de tercers. No ens fem responsables dels productes i serveis proporcionats per aquests tercers.

Proves

De tant en tant, nosaltres o altres en el nostre nom podem oferir proves de Subscripcions de pagament per un període determinat sense pagament o a un preu reduït (una "Prova"). Mitjançant l'ús d'un Servei de Spotify a través d'una Prova, heu d'acceptar les Condicions promocionals de Spotify Premium.

Aplicacions de tercers, dispositius i programari de codi obert

El Servei de Spotify pot estar integrat o interactuar amb aplicacions de tercers, llocs web i serveis ("Aplicacions de tercers") i ordinadors personals de tercers, telèfons mòbils, tauletes, dispositius portàtils, altaveus, etc. i altres dispositius ("Dispositius"). L'ús d'aquestes Aplicacions de tercers i Dispositius pot estar subjecte a termes, condicions i polítiques addicionals que us proporcioni el tercer aplicable. Spotify no garanteix que les Aplicacions de tercers i Dispositius siguin compatibles amb el Servei de Spotify.

Limitacions i modificacions del servei

Utilitzem una atenció i habilitat raonables per mantenir el Servei de Spotify operatiu i per proporcionar-vos una experiència d'àudio personalitzada i immersiva. No obstant això, les nostres ofertes de serveis i la seva disponibilitat poden canviar de tant en tant i subjectes a les lleis aplicables, sense cap responsabilitat per a vós, per exemple:

 • El Servei de Spotify pot experimentar interrupcions temporals a causa de dificultats tècniques, manteniment o proves, o actualitzacions, incloent-hi les necessàries per reflectir els canvis en les lleis i requisits reglamentaris pertinents.
 • El nostre objectiu és evolucionar i millorar constantment els nostres Serveis, i podem modificar, suspendre o aturar (de forma permanent o temporal) el subministrament de tot o part del Servei de Spotify (incloent-hi funcions, característiques, plans de subscripció i ofertes promocionals).
 • La nostra oferta de continguts dinàmics està en constant evolució i adaptant-se a les necessitats de la comunitat de Spotify. Spotify no té cap obligació de proporcionar cap contingut específic a través del Servei de Spotify, i Spotify o els propietaris aplicables poden eliminar l'accés a cançons, vídeos, pòdcasts, audiollibres i altres continguts sense previ avís.

El vostre dret a rescindir aquestes condicions si ja no voleu utilitzar el servei de Spotify es troba a l'apartat 6 a continuació.

Si teniu tarifes de prepagament directament a Spotify per una subscripció de pagament que Spotify suspèn abans del final del vostre període de prepagament (tal com es defineix en l'apartat de pagaments i cancel·lacions a continuació), Spotify li reemborsarà les tarifes de prepagament per al període de prepagament per a qualsevol part no utilitzada de la vostra subscripció pagada actual després d'aquesta interrupció. La informació del vostre compte i de facturació ha d'estar actualitzada per tal que nosaltres us fem el reemborsament.

Spotify no té cap responsabilitat amb vós, ni cap obligació de proporcionar-vos un reemborsament, en relació amb Internet o altres talls de servei o fallades causades per les accions de les autoritats governamentals, altres tercers o esdeveniments fora del nostre control.

3. L'ús del Servei de Spotify

Creació d'un compte de Spotify

És possible que hàgiu de crear un compte de Spotify per utilitzar tot o part del Servei de Spotify. El vostre nom d'usuari i contrasenya són només per al vostre ús personal i han de mantenir-se confidencials. Enteneu que és responsable de tot ús (incloent-hi qualsevol ús no autoritzat) del vostre nom d'usuari i contrasenya. Notifiqueu al nostre equip d'atenció al client immediatament si el vostre nom d'usuari o contrasenya es perden o es roben, o si creieu que hi ha hagut accés no autoritzat al vostre compte.

Spotify pot reclamar, o requerir que canvieu, el vostre nom d'usuari per qualsevol motiu.

Els vostres drets d'ús del Servei de Spotify

Accés al Servei de Spotify

Subjecte al seu compliment d'aquestes condicions (incloent-hi qualsevol altre dels termes i condicions aplicables), us concedim un permís limitat, no exclusiu i revocable per fer ús personal, no comercial del Servei de Spotify i el Contingut (col·lectivament, "Accés"). Aquest Accés romandrà en vigor llevat que i fins que es rescindi per vós o Spotify. Accepteu que no redistribuireu ni transferireu el Servei de Spotify ni el Contingut.

Les aplicacions de programari de Spotify i el Contingut estan llicenciats, no es venen o es transfereixen a vós, i Spotify i els seus llicenciadors conserven la propietat de totes les còpies de les aplicacions de programari i Contingut de Spotify fins i tot després de la instal·lació en els vostres Dispositius.

Els drets de propietat de Spotify

El Servei de Spotify i el Contingut són propietat de Spotify o els llicenciadors de Spotify. Totes les marques de Spotify, marques de servei, noms comercials, logotips, noms de domini, i qualsevol altra característica de la marca Spotify ("Característiques de la marca Spotify") són propietat exclusiva de Spotify o els seus llicenciadors. Aquestes condicions no li atorguen cap dret a utilitzar cap Característica de la marca de Spotify, ja sigui per a ús comercial o no comercial.

Accepteu complir les Directrius de l'usuari de Spotify i no utilitzar el Servei de Spotify, el Contingut o qualsevol part d'ell de qualsevol manera que no estigui expressament permès per aquestes Condicions.

Pagaments i cancel·lació

Subscripcions de pagament

Podeu comprar una Subscripció de pagament directament des de Spotify o a través d'un tercer ja sigui per:

 • pagar una quota de subscripció per endavant amb una base mensual o qualsevol altre interval recurrent que se us reveli abans de la vostra compra; o
 • Prepagament que li dona accés al Servei de Spotify per un període de temps específic ("Període de prepagament").

Els tipus impositius es calculen en funció de la informació que proporcioneu i del tipus aplicable en el moment de la vostra quota mensual.

Si compreu l'accés a una Subscripció de pagament a través d'un tercer, termes i condicions independents amb aquest tercer poden aplicar-se al vostre ús del Servei de Spotify a més d'aquestes Condicions. Si compreu una Subscripció de pagament utilitzant un codi, targeta regal, oferta prepagada, o una altra oferta proporcionada o venuda per Spotify o en el seu nom per a l'accés a una Subscripció de pagament ("Codis"), heu d'acceptar les Condicions de la targeta de Spotify.

Els preus i els canvis fiscals

Spotify pot canviar de tant en tant el preu de les Subscripcions de pagament, incloent-hi les quotes de subscripció recurrents, el Període de prepagament (per períodes encara no pagats), o els Codis (definits anteriorment), per reflectir circumstàncies com canvis en les ofertes de productes i característiques, canvis en el negoci o canvis en el context econòmic, o per raons de seguretat, legals o reglamentàries, comunicant-se per qualsevol mitjà raonable, fins i tot per correu electrònic o mitjançant notificació des de l'aplicació o d'una altra manera, qualsevol canvi de preu amb un avís raonable, en tot cas no inferior a 30 dies. Els canvis de preu tindran efecte a l'inici del següent període de subscripció després de la data del canvi de preu. Subjecte a la llei aplicable, en continuar utilitzant el Servei de Spotify després que el canvi de preu tingui efecte, haureu acceptat el nou preu. Si no esteu d'acord amb un canvi de preu, podeu rebutjar el canvi en donar-vos de baixa de la Subscripció de pagament aplicable abans que el canvi de preu entri en vigor.

Els tipus impositius es basen en les tarifes aplicables en el moment de la seva càrrega mensual. Aquestes quantitats poden canviar amb el temps amb els requisits fiscals locals al vostre país, estat, territori o fins i tot ciutat. Qualsevol canvi en la taxa tributària s'aplicarà automàticament en funció de la informació del compte que proporcioneu.

Facturació i cancel·lació

Llevat que s'indiqui el contrari (per exemple, si s'ha signat per un Període de prepagament), les Subscripcions de pagament continuaran indefinidament fins que es cancel·lin. Es facturarà de forma periòdica el primer dia de cada període de facturació i pagareu i ens autoritzarà (o el tercer aplicable, si es registra a través d'un tercer) a cobrar el vostre mètode de pagament la quota de subscripció actual.

Podeu cancel·lar la subscripció de pagament en qualsevol moment iniciant sessió al vostre compte de Spotify i seguint les indicacions a la pàgina de comptes o fent clic aquí i seguint les instruccions. Llevat que s'indiqui el contrari, la cancel·lació entrarà en vigor des del final del període de facturació en què cancel·leu i us rebaixarà a la versió gratuïta del Servei de Spotify. No proporcionem reemborsaments ni crèdits per a cap període de subscripció parcial, excepte com s'indica expressament en aquestes Condicions.

Si heu comprat una Subscripció de pagament mitjançant un Codi, la vostra subscripció finalitzarà automàticament al final del període establert en el Codi, o quan hi hagi un saldo de prepagament insuficient per pagar el Servei de Spotify.

A més, i sense perjudici de qualsevol altre dret que puguem tenir en virtut d'aquestes condicions, ens reservem el dret de rescindir una Subscripció de pagament en qualsevol moment, en un termini no inferior a 14 dies d'avís per a vós. Llevat que us informem en cas contrari, us permetem conservar l'accés a la Subscripció de pagament durant la resta del període de facturació actual, després del qual rebaixarem el vostre compte a la versió gratuïta del Servei de Spotify.

Dret de retirada

Si us subscriviu a una Prova, accepteu que el dret de desistiment de la subscripció de pagament per la qual esteu rebent una Prova finalitza catorze (14) dies després de començar la Prova. Si no cancel·leu la Subscripció de pagament abans que finalitzi la Prova, perdeu el vostre dret de desistiment i autoritzeu Spotify a cobrar automàticament el preu acordat cada mes fins que cancel·leu la Subscripció de pagament. Per a les proves de menys de catorze (14) dies, ens doneu el vostre consentiment exprés per proporcionar-vos el servei de pagament immediatament després de la finalització de la vostra Prova i que a partir d'aquest moment perdeu el vostre dret de retirada.

Si compreu una Subscripció de pagament sense Prova, accepteu que teniu catorze (14) dies després de la vostra compra per retirar-vos per qualsevol motiu i heu de pagar-nos pels serveis prestats fins al moment en què ens digueu que heu canviat ''opinió. Consentiu expressament que us prestem el servei immediatament després de la vostra compra, que perdeu el vostre dret de retirada, i autoritzeu Spotify a cobrar-vos automàticament cada mes fins que cancel·leu el servei.

Directrius d'usuari

Hem establert directrius per a l'ús del Servei de Spotify, per garantir que el Servei de Spotify es manté agradable per a tothom ("Directrius de l'usuari de Spotify"). En utilitzar els Serveis de Spotify, els usuaris han de complir amb les Directrius de l'usuari de Spotify, així com totes les lleis, normes i normatives aplicables, i respectar la propietat intel·lectual, la privacitat i altres drets de tercers.

Comptes de marca

Si establiu un compte de Spotify en nom d'una empresa, organització, entitat o marca (una "Marca", i aquest compte un "Compte de marca"), els termes **"vós" **i "el vostre", tal com s'utilitza en totes aquestes Condicions (incloent-hi altres termes i condicions de Spotify incorporats com a referència aquí), s'apliquen tant a vós com a la Marca.

Si creeu un Compte de marca, declareu i garantiu que esteu autoritzat a concedir tots els permisos i llicències previstos en aquestes Condicions (incloent-hi qualsevol altre dels termes i condicions aplicables de Spotify) i a vincular la Marca a aquestes Condicions.

Una Marca pot seguir els usuaris i crear i compartir llistes de reproducció, sempre que la Marca no prengui cap acció que impliqui un suport o relació comercial entre la Marca i l'usuari, artista, compositor, autor o usuari seguit, o qualsevol altra persona, llevat que la Marca hagi obtingut de forma independent els drets per implicar tal suport. A més, les Marques han de ser transparents amb els nostres usuaris sobre la divulgació de qualsevol suport o consideració proporcionada a artistes, compositors, usuaris o qualsevol altra part i han de complir amb totes les lleis, reglaments i codis de pràctica aplicables quan participen en les pràctiques anteriors.

Control i sancions de les exportacions

Els productes de Spotify poden estar subjectes a les lleis de control d'exportació i sancions econòmiques de la Unió Europea, el Regne Unit, els Estats Units i altres jurisdiccions, incloent-hi, entre d'altres, al Reglament 2021/821 segons esmenat (Reglament d'ús dual de la UE), la Llei de control d'exportacions del Regne Unit de 2002 i l'ordre de control d'exportacions del Regne Unit de 2008, el Reglament d'administració d'exportacions mantingut pel Departament de Comerç dels Estats Units, les sancions comercials i econòmiques mantingudes per l'Oficina del Tresor de control d'actius estrangers i el Reglament Internacional sobre el tràfic d'armes mantingut pel Departament d'Estat (col·lectivament, "Lleis de control de comerç"). Declareu i garantiu que (1) no us trobeu en, organitzat sota les lleis de, ordinàriament resident en qualsevol país o territori subjecte a sancions territorials (col·lectivament "Països sancionats"), tampoc sou propietat o actueu en nom d'un govern subjecte a sancions de bloqueig d'actius o de qualsevol persona o entitat organitzada, situada o resident ordinari en un país sancionat; i (2) no sou una persona identificada en, o més del 50% és propietari o controlat, directament o indirectament, per o actuant en nom o direcció de qualsevol entitat identificada a, UE, Regne Unit., EUA, o altres llistes de partits restringits del govern aplicables, com ara la llista consolidada de persones, grups i entitats subjectes a sancions financeres de la UE, o la llista consolidada del Regne Unit, o específicament designada llista nacional mantinguda pel govern dels Estats Units.

Us comprometeu a complir amb totes les Lleis de control de comerç aplicables en l'ús dels productes o serveis de Spotify. En concret, us comprometeu, directament o indirectament, a no utilitzar, vendre, exportar, reexportar, transferir, desviar, alliberar o d'una altra manera disposar de qualsevol producte, programari o tecnologia (incloent-hi els productes derivats o basats en aquesta tecnologia) rebuts de Spotify sota aquestes Condicions a qualsevol destinació, entitat o persona o per a qualsevol ús final prohibit per les Lleis de control de comerç. Spotify no està obligat a actuar de cap manera que estigui prohibit sota les Lleis de control de comerç aplicables, i serà a discreció de Spotify abstenir-se de participar directament o indirectament en la prestació de productes o serveis que puguin estar prohibits en virtut de les Lleis de control de comerç aplicables.

4. Drets de contingut i propietat intel·lectual

Contingut de l'usuari

El contingut que publiqueu al servei

Els usuaris de Spotify poden publicar, pujar o contribuir d'una altra manera al Servei de Spotify ("Contingut de l'usuari"). Per evitar dubtes, el **"Contingut de l'usuari" **inclou tota la informació, els materials i altres continguts que els usuaris afegeixen, creen, pugen, envien, distribueixen, o publiquen al Servei de Spotify. Per obtenir més informació sobre el Contingut de l'usuari o altres continguts de tercers i la seva moderació, consulteu les Normes de la nostra plataforma, informació sobre les Accions de contingut i la nostra Política de propietat Intel·lectual.

Vós sigueu l'únic responsable de tot el Contingut de l'usuari que publiqueu

Prometeu que, pel que fa a qualsevol Contingut de l'usuari que publiqueu a Spotify, (1) sou propietari o teniu dret a publicar aquest Contingut de l'usuari; i (2) aquest Contingut de l'usuari, o el seu ús per Spotify d'acord amb la llicència concedida a continuació, no: (i) infringeix aquestes Condicions, la llei aplicable, o la propietat intel·lectual o altres drets de qualsevol tercer; o (ii) implica qualsevol afiliació amb o suport vostra o el vostre Contingut de l'usuari per part de Spotify o qualsevol artista, banda, discogràfica, o una altra persona o entitat sense el consentiment exprés i per escrit de Spotify o tal persona o entitat.

En publicar o compartir Contingut de l'usuari o altra informació al Servei de Spotify, tingueu en compte que el contingut i altra informació seran accessibles públicament, i es pot utilitzar i tornar a compartir per altres al Servei de Spotify i en tota la web, així que tingueu precaució en publicar o compartir al Servei de Spotify, i tingueu en compte la configuració del vostre compte. Spotify no es fa responsable del que vós o altres persones publiquin o comparteixin al Servei de Spotify.

Control del contingut de l'usuari

Spotify pot, però no té cap obligació general de controlar o revisar el Contingut de l'usuari. Spotify es reserva el dret d'adoptar mesures que afectin la disponibilitat, visibilitat i accessibilitat del Contingut de l'usuari. Per obtenir més informació sobre les accions de Spotify contra el contingut il·legal i el contingut en violació de les polítiques de Spotify (incloent-hi les nostres Directrius d'usuari i les Normes de la plataforma), i per a més detalls sobre com informar sobre el contingut, així com sobre com apel·lar a les accions de contingut, consulteu les nostres Normes de la plataforma i informació sobre les Accions de contingut.

Llicències que ens concediu

Contingut de l'usuari

Vós conserveu la propietat del vostre Contingut de l'usuari quan el publiqueu al Servei. No obstant això, perquè puguem posar el vostre Contingut de l'usuari a disposició del Servei de Spotify i per proporcionar-vos certes característiques i funcions, necessitem una llicència limitada per part vostra a aquest Contingut de l'usuari. En conseqüència, concediu a Spotify una llicència no exclusiva, transferible, subllicenciable, lliure de drets, totalment pagada, irrevocable, mundial per reproduir, posar a disposició, realitzar i mostrar, traduir, modificar, crear obres derivades d'ella, distribuir i utilitzar d'una altra manera qualsevol Contingut de lusuari a través de qualsevol mitjà, sigui sol o en combinació amb altres continguts o materials, de qualsevol manera i per qualsevol mitjà, mètode o tecnologia, sigui conegut o creat a continuació, en connexió amb el Servei de Spotify. Quan sigui aplicable i en la mesura permesa per la llei aplicable, també accepteu renunciar, i no fer complir, qualsevol "dret moral" o drets equivalents, com ara el vostre dret a ser identificat com l'autor de qualsevol Contingut de l'usuari, incloent-hi comentaris, i el vostre dret a oposar-vos al tractament despectiu d'aquest Contingut de l'usuari.

Comentaris

Si proporcioneu idees, suggeriments o altres comentaris en relació amb l'ús que feu del Servei de Spotify o qualsevol Contingut ("Comentaris"), aquests Comentaris no són confidencials i Spotify els pot utilitzar sense restriccions i sense pagaments. Els comentaris es consideren un tipus de Contingut de l'usuari en aquestes Condicions.

El vostre dispositiu.

També ens concediu el dret (1) de permetre que el Servei de Spotify utilitzi el processador, l'amplada de banda i el maquinari d'emmagatzematge en el vostre Dispositiu per tal de facilitar el funcionament del Servei de Spotify, i (2) de proporcionar-vos publicitat i altra informació, i per permetre que els nostres socis comercials facin el mateix, tal com està permès d'acord amb la Política de privadesa de Spotify.

Experiències de contingut

A Spotify, el nostre objectiu és crear experiències grans i úniques per a cada usuari. En Comprensió de les recomanacions a Spotify, podeu obtenir més informació sobre com funcionen els nostres sistemes de recomanació, incloent-hi com i per què determinats continguts se us mostren.

En qualsevol part del Servei de Spotify, el contingut al qual accediu, incloent-hi la vostra selecció i col·locació, pot estar influenciat per consideracions comercials, incloent-hi els acords de Spotify amb tercers.

Alguns Continguts llicenciats, proporcionats, creats o posats a disposició per Spotify (per exemple, pòdcasts) poden incorporar publicitat, i Spotify no es fa responsable d'aquesta publicitat.

Reclamacions d'infracció

Spotify respecta els drets dels propietaris de la propietat intel·lectual. Si creieu que qualsevol contingut infringeix els vostres drets d'autor, marca registrada o altres drets de propietat intel·lectual, consulteu la Política de propietat intel·lectual de Spotify.

5. Atenció al client, informació, preguntes i queixes

Comunitat de suport de Spotify

La Comunitat de suport de Spotify és un lloc per a discussions i intercanvi d'informació, consells i altres materials relacionats amb el Servei de Spotify. En utilitzar la Comunitat de suport de Spotify, accepteu les Condicions de la comunitat.

Si voleu parlar amb nosaltres, feu clic aquí per obtenir més informació.

Atenció al client, informació, preguntes i queixes

Per a l'atenció al client amb preguntes relacionades amb el compte i el pagament ("Consultes d'atenció al client"), utilitzeu els recursos d'atenció al client que figuren a l'apartat Sobre nosaltres del nostre lloc web.

Si teniu alguna pregunta sobre el Servei de Spotify o aquestes Condicions (incloent -hi qualsevol dels termes i condicions addicionals de Spotify aquí incorporats), poseu-vos en contacte amb el Servei d'atenció al client de Spotify visitant l'apartat Sobre nosaltres del nostre lloc web.

Si residiu a la Unió Europea, també podeu presentar una reclamació a la plataforma en línia de resolució alternativa de conflictes (plataforma ODR). Podeu trobar la plataforma ODR a través del següent enllaç: https://ec.europa.eu/consumers/odr.

6. Problemes i disputes

Cancel·lació i rescissió del Servei de Spotify

Aquestes Condicions se us continuaran aplicant fins que es rescindi per la vostra part o per part de Spotify. Spotify pot rescindir aquestes Condicions (incloent-hi els termes i condicions addicionals aquí incorporats) o cancel·lar el vostre accés al Servei de Spotify en qualsevol moment si creiem raonablement que ha infringit qualsevol d'aquestes condicions, si deixem de proporcionar-vos el Servei de Spotify o qualsevol component material del mateix en un avís raonable, ja que creiem raonablement necessari per complir amb la llei aplicable, o si creiem raonablement que hi ha hagut una conducta que crea responsabilitat o dany material a qualsevol usuari, un altre tercer, Spotify o els nostres afiliats. Si Spotify rescindeix aquestes Condicions o si Spotify cancel·la el vostre accés al Servei de Spotify a causa de l'incompliment d'aquestes Condicions, si és necessari per complir amb la llei aplicable o a causa de conductes que creen responsabilitat o dany material, accepteu que Spotify, subjecte a les lleis aplicables, no tingueu cap responsabilitat o responsabilitat sobre vós, i (excepte el que expressament es preveu en aquestes Condicions) Spotify no reemborsarà cap quantitat que ja hàgiu pagat. Si Spotify rescindeix aquestes Condicions perquè deixem de proporcionar el Servei de Spotify o un component material d'aquest, Spotify s'esforçarà per proporcionar-vos una notificació de la rescissió, incloent-hi detalls addicionals sobre la rescissió, com ara quan es farà efectiva.

Podeu rescindir aquestes Condicions en qualsevol moment, en aquest cas no podeu continuar accedint o utilitzant el Servei de Spotify. Per obtenirinformació sobre com rescindir el vostre compte de Spotify, utilitzeu els recursos d'atenció al client a la nostra pàgina Sobre nosaltres.

Els apartats 4 (Drets de contingut i propietat intel·lectual), 3 (L'ús del servei de Spotify), 2 (El servei de Spotify que proporcionem), 6 (Problemes i disputes), 7 (Sobre aquestes condicions) aquí, així com qualsevol altre apartat d'aquestes Condicions que, explícitament o per la seva naturalesa, ha de romandre en vigor fins i tot després de la finalització d'aquestes Condicions, sobreviurà a la rescissió.

Exempcions de garanties

Algunes jurisdiccions no permeten l'exclusió de garanties implícites o limitacions sobre els drets legals aplicables d'un consumidor, de manera que l'exclusió i les limitacions en aquest apartat poden no ser aplicables a vós i no afectarà els vostres drets legals.

SPOTIFY PROPORCIONARÀ EL SERVEI DE SPOTIFY AMB CURA I HABILITAT RAONABLES I D'ACORD AMB QUALSEVOL ESPECIFICACIÓ DEL SERVEI DE SPOTIFY PROPORCIONAT PER SPOTIFY, PERÒ, SUBJECTE A AIXÒ, EL SERVEI DE SPOTIFY ES PROPORCIONA "TAL QUAL" I "SEGONS ESTIGUI DISPONIBLE", SENSE CAP GARANTIA DE CAP MENA, SIGUI EXPRESSA, IMPLÍCITA, O ESTATUTÀRIA. A MÉS, SPOTIFY I TOTS ELS PROPIETARIS DEL CONTINGUT REBUTGEM QUALSEVOL GARANTIA EXPRESSA, IMPLÍCITA I LEGAL SOBRE EL CONTINGUT, INCLOENT-HI GARANTIES DE QUALITAT SATISFACTÒRIA, COMERCIALITZACIÓ, APTITUD PER A UN PROPÒSIT PARTICULAR O NO INFRACCIÓ. NI SPOTIFY NI CAP PROPIETARI DE CONTINGUT GARANTEIX QUE EL SERVEI O CONTINGUT DE SPOTIFY ESTÀ LLIURE DE PROGRAMES MALICIOSOS O ALTRES COMPONENTS NOCIUS. A MÉS, SPOTIFY NO FA CAP REPRESENTACIÓ RESPECTE A APLICACIONS DE TERCERS, NI GARANTEIX NI ASSUMEIX CAP RESPONSABILITAT PER ELLES, APLICACIONS DE TERCERS (O EL CONTINGUT D'AQUESTES), CONTINGUT DE L'USUARI, DISPOSITIUS O QUALSEVOL PRODUCTE O SERVEI ANUNCIAT, PROMOGUT O OFERT PER UN TERCER EN O A TRAVÉS DEL SERVEI DE SPOTIFY O QUALSEVOL LLOC WEB HIPERVINCULAT, I SPOTIFY NO ES FA RESPONSABLE DE LES TRANSACCIONS ENTRE VÓS I QUALSEVOL TERCER PROVEÏDOR DE L'ANTERIOR. CAP CONSELL O INFORMACIÓ, SIGUI ORAL O PER ESCRIT, OBTINGUDA PER SPOTIFY, CREARÀ CAP GARANTIA EN NOM DE SPOTIFY. MENTRE UTILITZEU EL SERVEI DE SPOTIFY, ÉS POSSIBLE QUE TINGUEU ACCÉS A FUNCIONS DE FILTRATGE DE CONTINGUT EXPLÍCIT, PERÒ L'ÚS D'AQUESTES CARACTERÍSTIQUES ENCARA POT DONAR LLOC A UN CONTINGUT EXPLÍCIT QUE S'ESTÀ SERVINT I NO HAURÍEU DE CONFIAR EN AQUESTES CARACTERÍSTIQUES PER FILTRAR TOT EL CONTINGUT EXPLÍCIT. AQUEST APARTAT S'APLICA EN LA MÀXIMA MESURA PERMESA PER LA LLEI APLICABLE.

Limitació de responsabilitat i temps per presentar una reclamació

SUBJECTE A LA LLEI APLICABLE, ACCEPTEU QUE EL VOSTRE REMEI ÚNIC I EXCLUSIU PER A QUALSEVOL PROBLEMA O INSATISFACCIÓ AMB EL SERVEI DE SPOTIFY ÉS DESINSTAL·LAR QUALSEVOL PROGRAMARI DE SPOTIFY I DEIXAR D'UTILITZAR EL SERVEI DE SPOTIFY. ACCEPTEU QUE SPOTIFY NO TÉ CAP OBLIGACIÓ O RESPONSABILITAT DERIVADA DE O RELACIONADA AMB APLICACIONS DE TERCERS O EL CONTINGUT DE LES MATEIXES POSAT A DISPOSICIÓ A TRAVÉS O EN CONNEXIÓ AMB EL SERVEI DE SPOTIFY, I MENTRE QUE LA VOSTRA RELACIÓ AMB AQUESTES APLICACIONS DE TERCERS POT SER GOVERNADA PER ACORDS SEPARATS AMB AQUESTS TERCERS, EL VOSTRE ÚNIC I EXCLUSIU RECURS, COM PEL QUE FA A SPOTIFY, PER QUALSEVOL PROBLEMA O INSATISFACCIÓ AMB QUALSEVOL APLICACIÓ DE TERCERS O EL CONTINGUT D'AQUESTS, ÉS DESINSTAL·LAR O DEIXAR D'UTILITZAR AQUESTES APLICACIONS DE TERCERS.

EN CAP CAS SPOTIFY, ELS SEUS FUNCIONARIS, ACCIONISTES, EMPLEATS, AGENTS, DIRECTORS, FILIALS, AFILIATS, SUCCESSORS, CESSIONARIS, ELS PROVEÏDORS O LLICENCIADORS SÓN RESPONSABLES (1) DE QUALSEVOL DANY INDIRECTE, ESPECIAL, INCIDENTAL, PUNITIU, EXEMPLAR O CONSEQÜENT; (2) QUALSEVOL PÈRDUA D'ÚS, DADES, NEGOCIS O BENEFICIS (SIGUIN DIRECTES O INDIRECTES), EN TOTS ELS CASOS DERIVATS DE L'ÚS O LA IMPOSSIBILITAT D'UTILITZAR EL SERVEI DE SPOTIFY, DISPOSITIUS, APLICACIONS DE TERCERS O CONTINGUT D'APLICACIÓ DE TERCERS; O (3) RESPONSABILITAT AGREGADA PER TOTES LES RECLAMACIONS RELACIONADES AMB EL SERVEI DE SPOTIFY, APLICACIONS DE TERCERS, O CONTINGUT D'APLICACIÓ DE TERCERS MÉS GRAN QUE (A) LES QUANTITATS PAGADES PER SPOTIFY DURANT ELS DOTZE MESOS ANTERIORS A LA PRIMERA RECLAMACIÓ; O (B) $ 30,00. QUALSEVOL RESPONSABILITAT QUE TINGUEM PER LES PÈRDUES QUE PATIU ES LIMITA ESTRICTAMENT A LES PÈRDUES QUE VAN SER RAONABLEMENT PREVISIBLES.

Com a aclariment, aquestes condicions no limiten la responsabilitat de Spotify per frau, representació fraudulenta, mort o lesions personals en la mesura que la llei aplicable prohibeixi aquesta limitació i per qualsevol altra responsabilitat que, per la llei aplicable, no pugui ser limitada o exclosa.

EXCEPTE QUAN AQUESTA RESTRICCIÓ ESTIGUI PROHIBIDA PER LA LLEI APLICABLE, QUALSEVOL RECLAMACIÓ QUE SORGEIXI EN VIRTUT D'AQUESTS TERMES S'HA D'INICIAR (MITJANÇANT LA PRESENTACIÓ D'UNA DEMANDA D'ARBITRATGE O LA PRESENTACIÓ D'UNA ACCIÓ INDIVIDUAL SOTA EL CONTRACTE D'ARBITRATGE SEGÜENT) EN EL TERMINI D'UN (1) ANY DESPRÉS DE LA DATA EN QUÈ LA PART QUE AFIRMA LA RECLAMACIÓ PRIMER SAP O RAONABLEMENT HAURIA DE SABER DE L'ACTE, OMISSIÓ O INCOMPLIMENT QUE DÓNA LLOC A LA RECLAMACIÓ; I NO HI HAURÀ DRET A CAP RECURS PER A QUALSEVOL RECLAMACIÓ NO DECLARADA EN AQUEST PERÍODE DE TEMPS. SI VÓS SOU UN CONSUMIDOR, ELS VOSTRES RECURSOS PER LA FALTA DE CONFORMITAT DEL CONTINGUT DIGITAL O SERVEI DIGITAL SUBMINISTRAT PER SPOTIFY NO ES VEUEN AFECTATS.

Drets de tercers

Reconeixeu i accepteu que els propietaris del Contingut i de certs distribuïdors (com ara proveïdors de botigues d'aplicacions) són els beneficiaris d'aquestes Condicions i tenen el dret de fer complir aquestes condicions directament contra vós. A part del que s'estableix en aquest apartat, aquestes Condicions no estan destinades a concedir drets a ningú excepte a vós i Spotify, i en cap cas aquestes Condicions crearan drets de tercers beneficiaris.

Si heu descarregat alguna de les nostres aplicacions de programari mòbil (cadascuna, una "App") de l'Apple Inc ("Apple") App Store o si utilitzeu l'aplicació en un dispositiu iOS, reconeixeu que heu llegit, entès i accepteu el següent avís respecte a Apple. Aquestes Condicions s'estableixen només entre vós i Spotify, no amb Apple, i Apple no es fa responsable del Servei de Spotify i del contingut d'aquest. Apple no té cap obligació de proporcionar cap servei de manteniment i suport pel que fa al Servei de Spotify. En cas de fallada del Servei de Spotify per ajustar-se a qualsevol garantia aplicable, podeu notificar a Apple i Apple us reemborsarà el preu de compra aplicable per a l'aplicació; i, en la màxima mesura permesa per la llei aplicable, Apple no té cap altra obligació de garantia pel que fa al Servei de Spotify. Apple no es fa responsable d'atendre les vostres reclamacions o de qualsevol tercer relacionades amb el Servei de Spotify o la seva possessió o ús del Servei de Spotify, incloent-hi: (1) reclamacions de responsabilitat sobre productes; (2) qualsevol reclamació que el Servei de Spotify no compleixi amb qualsevol requisit legal o normatiu aplicable; (3) reclamacions derivades de la protecció del consumidor o legislació similar; i (4) reclamacions respecte a la infracció de la propietat intel·lectual. Apple no es fa responsable de la investigació, defensa, solució i descàrrega de qualsevol reclamació de tercers que el Servei de Spotify o la seva possessió i ús de l'aplicació infringeixen els drets de propietat intel·lectual d'aquest tercer. Accepteu complir amb els termes de tercers aplicables quan utilitzeu el Servei de Spotify. Apple, i les filials d'Apple, són tercers beneficiaris d'aquestes Condicions i, en acceptar aquestes condicions, Apple tindrà el dret (i es considerarà que ha acceptat el dret) de fer complir aquestes condicions contra vostè com a tercer beneficiari d'aquestes Condicions.

Indemnització

Accepteu indemnitzar i mantenir Spotify inofensiu des de i contra qualsevol pèrdua directa raonablement previsible, danys i despeses raonables (incloent-hi honoraris i costos d'advocat raonables) soferts o incorreguts per Spotify que es deriven d'ell o estan relacionats amb ell: (1) l'incompliment de qualsevol d'aquestes Condicions (incloent-hi els termes i condicions addicionals de Spotify aquí incorporats); (2) qualsevol Contingut d'usuari que publiqui o contribueixi d'una altra manera; (3) qualsevol activitat en la qual participi o a través del Servei de Spotify; (4) la seva violació de qualsevol llei o dels drets d'un tercer.

Llei vigent, arbitratge obligatori i seu

6.1 Llei/jurisdicció vigent

Llevat que les lleis obligatòries exigeixin el contrari en el vostre país de residència, els Acords (i qualsevol disputa/reclamació no contractual que sorgeixi d'ells o en relació amb ells) estan subjectes a les lleis de l'estat o país enumerat a continuació, sense tenir en compte l'elecció o els conflictes de principis de dret.

A més, vós i Spotify accepteu la jurisdicció dels tribunals que figuren a continuació per resoldre qualsevol disputa, reclamació, o controvèrsia que sorgeixi en relació amb els Acords (i qualsevol disputa/reclamació no contractual que sorgeixi d'ells o en relació amb ells), excepte quan en virtut de les lleis obligatòries aplicables, vós pugueu optar per interposar procediments legals al vostre país de residència, o només hem d'interposar procediments legals al vostre país de residència

País o regió Elecció de la llei Jurisdicció

Tots els països i regions en què Spotify està disponible.

Suècia

Exclusivitat: Tribunals espanyols

Bulgària, Xipre, Estònia, França, Hong Kong, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Mònaco, Noruega, Filipines, Portugal, Eslovàquia, Espanya, Turquia

Lleis de Suècia

No exclusiva: Els tribunals de Suècia

6.2 RENÚNCIA D'ACCIÓ DE CLASSES

QUAN ESTIGUI PERMÈS SEGONS LA LLEI APLICABLE, VÓS I SPOTIFY ACORDEN QUE CADA UN POT PRESENTAR RECLAMACIONS CONTRA L'ALTRE NOMÉS EN LA VOSTRA O EN LA SEVA CAPACITAT INDIVIDUAL I NO COM A DEMANDANT O MEMBRE DE CLASSE EN QUALSEVOL SUPOSADA CLASSE O ACCIÓ REPRESENTATIVA. Llevat que vós i Spotify estigueu d'acord, cap àrbitre o jutge pot consolidar més d'una de les reclamacions d'una persona o presidir d'una altra manera qualsevol forma d'un representant o procediment de classe.

6.3 ARBITRATGE

Si vós esteu ubicat, teniu la vostra seu, teniu oficines o feu negocis en una jurisdicció en la qual aquest apartat 6.3 és exigible, les següents disposicions arbitrals obligatòries us són aplicables:

6.3.1 Resolució de disputes i arbitratge

Vós i Spotify esteu d'acord que qualsevol disputa, reclamació o controvèrsia entre vós i Spotify que sorgeixi en relació d'alguna manera amb aquests Acords o amb la vostra relació amb Spotify com a usuari del Servei (ja sigui basat en el contracte, el dret, l'estatut, el frau, la representació errònia, o qualsevol altra teoria legal, i si les reclamacions sorgeixen durant o després de la finalització dels Acords) es determinaran per arbitratge individual vinculant obligatori. L'arbitratge és més informal que una demanda judicial. NO HI HA JUTGE NI JURAT EN L'ARBITRATGE, I LA REVISIÓ JUDICIAL D'UN PREMI D'ARBITRATGE ÉS LIMITADA. Hi pot haver més desconeixement que en el judici. L'àrbitre ha de seguir aquest acord i pot adjudicar els mateixos danys i socors que un tribunal (incloent-hi honoraris d'advocat), excepte que l'àrbitre no pot atorgar alleujament declaratiu o cautelar que beneficiï a ningú, excepte a les parts en l'arbitratge. Aquesta disposició arbitral sobreviurà a la rescissió dels Acords.

6.3.2 Excepcions

Malgrat la clàusula 6.3.1 anterior, vós i Spotify tots dos estan d'acord que res d'això es considerarà renunciar, excloure o limitar qualsevol dels nostres drets, en qualsevol moment, a (1) portar una acció individual en un tribunal de reclamacions petites, (2) perseguir les accions d'aplicació a través d'agències federals, estatals o locals on aquestes accions estan disponibles, (3) buscar un alleujament cautelar en un tribunal de llei, o (4) presentar una demanda en un tribunal de llei per abordar les reclamacions d'infracció de propietat intel·lectual.

6.3.3 Regles d'arbitratge

Vós o nosaltres podem iniciar un procediment arbitral. Qualsevol arbitratge entre vós i Spotify serà finalment resolt sota les Regles d'arbitratge de la Cambra de Comerç Internacional (la "CPI") i llavors en vigor (les "normes ICC") per un o més àrbitres nomenats d'acord amb les normes de la CPI, tal com es modifica per aquests Acords, i serà administrat pel Tribunal Internacional d'Arbitratge de la CPI.

Qualsevol arbitratge es durà a terme en anglès i, llevat que es requereixi el contrari, una llei obligatòria d'un estat membre de la Unió Europea o qualsevol altra jurisdicció, la llei que s'ha d'aplicar en qualsevol arbitratge serà la llei de l'estat o país corresponent descrita a la clàusula 6.1, sense tenir en compte els principis d'elecció o conflicte de dret.

6.3.4 Temps per a la presentació

Qualsevol arbitratge s'ha d'iniciar per la presentació d'una demanda d'arbitratge dins d'UN (1) ANY després de la data en què la part que afirma la reclamació primer sap o raonablement ha de saber de l'acte, omissió o incompliment que dona lloc a la reclamació; i no hi haurà dret a cap recurs per a cap reclamació no declarada en aquest termini. Si la llei aplicable prohibeix un termini de prescripció d'un any per a l'afirmació de les reclamacions, qualsevol reclamació s'ha de fer en el termini més breu permès per la llei aplicable.

6.3.5 Avís; Procés

Una part que té la intenció de buscar l'arbitratge ha d'enviar primer una notificació per escrit de la disputa a l'altra, per correu certificat o Federal Express (es requereix la signatura), o en el cas que no tinguem una adreça física en arxiu per a vós, per correu electrònic ("Avís"). L'adreça de Spotify per a l'Avís és: Spotify, Attn: General Counsel, 4 World Trade Center, 150 Greenwich Street, 62nd Floor, New York, New York 10007, USA. L'Avís ha de (1) descriure la naturalesa i la base de la reclamació o controvèrsia; i (2) establir l'alleujament específic buscat ("Demanda"). Acceptem fer servir esforços de bona fe per resoldre la reclamació directament, però si no arribem a un acord per fer-ho dins dels 30 dies següents a la recepció de l'avís, vós o Spotify podeu iniciar un procediment d'arbitratge. Durant l'arbitratge, l'import de qualsevol oferta de liquidació realitzada per vós o Spotify no serà revelat a l'àrbitre fins que prengui una decisió final i el laude, si n'hi ha. En el cas que la nostra disputa es resolgui finalment a través de l'arbitratge a favor vostre, Spotify li pagarà (1) l'import atorgat per l'àrbitre, si n'hi ha, (2) l'últim import de la liquidació per escrit ofert per Spotify en solució de la disputa abans de l'arbitratge; o (3) $ 1000,00, el que sigui més gran. El destinatari mantindrà tots els documents i informació revelats en el transcurs de l'arbitratge estrictament confidencials i no els utilitzarà per a cap altra finalitat que no sigui a efectes de l'arbitratge o l'execució de la decisió i el laude de l'àrbitre i no es divulgaran excepte en confiança a les persones que tenen la necessitat de conèixer per a tals fins o segons ho exigeixi la llei aplicable. Excepte quan sigui necessari per fer complir la decisió i el laude de l'àrbitre, ni vós ni Spotify heu de fer cap anunci públic o comentari públic o originar qualsevol publicitat relativa a l'arbitratge, incloent-hi, entre d'altres, el fet que les parts estan en disputa, l'existència de l'arbitratge, qualsevol decisió o adjudicació de l'àrbitre.

6.3.6 Modificacions

En el cas que Spotify faci qualsevol canvi futur en aquesta disposició d'arbitratge (a part d'un canvi a l'adreça de Spotify per a l'Avís), vós podeu rebutjar qualsevol canvi enviant-nos una notificació escrita dins dels 30 dies següents al canvi a l'adreça de Spotify per a l'Avís, en aquest cas, el vostre compte amb Spotify serà destituït immediatament i aquesta disposició d'arbitratge, com en efecte immediatament abans de les esmenes que rebutgeu, sobreviurà.

6.3.7. Aplicabilitat

Si la renúncia d'acció de classe a l'apartat 6.2 es considera inaplicable en l'arbitratge o si alguna part d'aquest apartat 6.3 es considera invàlida o inaplicable, llavors la totalitat d'aquest apartat 6.3 serà nul·la i sense efecte, en aquest cas, les parts acorden que la jurisdicció exclusiva i el lloc descrit en l'apartat 6.1 regiran qualsevol acció que sorgeixi dels Acords o relacionats amb ells i no se us impedirà l'exercici del procediment en qualsevol moment.

7. Sobre aquestes condicions

En virtut de la legislació aplicable, és possible que tingueu certs drets que no poden estar limitats per un contracte. Aquestes condicions no tenen la intenció de restringir aquests drets.

Canvis

Podem fer canvis en aquestes Condicions (incloent-hi els termes i condicions addicionals de Spotify incorporats en aquest document com a referència) de tant en tant mitjançant la notificació d'aquests canvis per qualsevol mitjà raonable (abans que tinguin efecte), incloent-hi la publicació d'un Acord revisat en el Servei de Spotify aplicable (sempre que, per als canvis materials, intentarem complementar aquest avís per correu electrònic, un missatge emergent en el servei, o altres mitjans). Qualsevol d'aquests canvis no s'aplicarà a cap disputa entre vós i nosaltres que sorgeixi abans de la data en què vam publicar les Condicions revisades, o altres termes i condicions de Spotify, incorporant aquests canvis, o d'una altra manera notificar-vos d'aquests canvis. El vostre ús del Servei de Spotify després de qualsevol canvi en aquestes Condicions constituirà la vostra acceptació d'aquests canvis. Si no desitgeu continuar utilitzant el Servei de Spotify sota les condicions actualitzades, podeu rescindir el vostre compte posant-vos en contacte amb nosaltres. La data efectiva establerta a la part superior d'aquest document indica quan aquestes Condicions es van canviar per última vegada.

Acord íntegre

A part del que s'estableix en aquest apartat o com s'ha acordat explícitament per escrit entre vós i Spotify, aquestes Condicions constitueixen tots els termes i condicions acordats entre vós i Spotify i substitueixen qualsevol acord previ en relació amb l'assumpte d'aquestes Condicions, sigui escrit o oral. Com es va assenyalar anteriorment, altres termes i condicions, directrius i polítiques que regeixen l'ús del Servei de Spotify s'incorporen aquí com a referència. Aquests inclouen els següents (a) termes i condicions addicionals relacionats amb serveis específics oferts al Servei de Spotify: les Condicions de promoció de Spotify Premium; les Condicions de la targeta de Spotify;els Termes i condicions de compra d'audiollibres de Spotify; i les Condicions de la comunitat de suport de Spotify i (b) directrius i polítiques: la Política de privadesa de Spotify; les Directrius d'usuari de Spotify; les Normes de la plataforma Spotify i la Política de propietat Intel·lectual de Spotify.

Divisibilitat i renúncia

Llevat que s'indiqui el contrari en aquestes Condicions, si qualsevol disposició d'aquestes Condicions es manté invàlida o inaplicable per qualsevol raó o en qualsevol mesura, la resta de les disposicions d'aquestes Condicions no es veuran afectades, i l'aplicació d'aquesta disposició s'aplicarà en la mesura permesa per la llei.

Qualsevol incompliment per part de Spotify o de qualsevol tercer beneficiari de fer complir aquestes Condicions o qualsevol disposició d'aquestes Condicions no renunciarà al dret de Spotify o del beneficiari de tercers aplicables a fer-ho.

Assignació

Spotify pot cedir qualsevol o totes aquestes Condicions i pot delegar, en tot o en part, qualsevol dels seus drets o obligacions en virtut d'aquestes Condicions. No podeu cedir aquestes Condicions, completament o en part, ni transferir o subllicenciar els vostres drets sota aquestes Condicions a tercers.

Última actualització: 15 de febrer de 2024