Política de Copyright d'Spotify

Darrera actualització:

Hola i gràcies per visitar la pàgina amb la política de copyright d'Spotify. Spotify respecta els drets de propietat intel·lectual i espera que els seus usuaris facin el mateix. Si vostè és titular de drets d'autor o copyright, o el seu agent, i considera que algun dels materials protegits amb copyright que estan disponibles directament a través del Servei Spotify vulnera els seus drets, si us plau contacti amb nosaltres.

Utilitzi aquest formulari d'Internetper enviar la notificació de la presumpta infracció dels drets de copyright. Una altra alternativa és enviar la notificació a l'agent de copyright d'Spotify a la següent adreça.

Spotify USA Inc.
Attn: Legal Department, Copyright Agent
4 World Trade Center, 150 Greenwich Street, 62nd Floor, New York, NY 10007
infringement-claim@spotify.com

S'ha de dirigir una notificació de la suposada infracció de drets d'autor o copyright a l'agent de copyright d'Spotify com s'indica a dalt.

Si us plau, inclogui informació tan detallada com sigui possible perquè puguem identificar els fets i circumstàncies, incloent-hi, en la mesura del possible:

  1. Una firma manuscrita o electrònica del titular dels drets d'autor o copyright suposadament infringits (o de la persona autoritzada per actuar en nom seu);
  2. Identificació específica de cada obra els drets d'autor o copyright hagin estat suposadament infringits;
  3. Una descripció d'on es troba en el Servei d'Spotify o les Webs d'Spotify el material dels quals es consideren infringits els drets d'autor o copyright (si us plau proveeixi el màxim detall possible i faciliti un URL per ajudar-nos a trobar el material que està denunciant);
  4. Informació de contacte de la part reclamant, com ara el nom complet, l'adreça, el número de telèfon i l'adreça de correu electrònic;
  5. Una declaració amb els motius pels quals la part reclamant creu de bona fe que l'ús del (dels) treball(s) en la manera
    per la qual es reclama no està autoritzat pel titular dels drets de copyright, el seu agent, o la llei; i
  6. Una declaració per confirmar que la informació proporcionada en la notificació és exacta, i la part reclamant és la titular del dret suposadament infringit, o el seu agent.

També considerem oportú fer-li saber que Spotify té una política per cancel·lar, en les circumstàncies apropiades, els comptes d'aquells abonats que siguin infractors recurrents.

Copyright © 2012 Spotify AB. Tots els drets reservats.