Alami perbezaan

Dapatkan Premium dan nikmati kawalan penuh terhadap aktiviti mendengar anda. Batalkan pada bila-bila masa.

Manfaat yang akan anda terima
Pelan Percuma
Spotify
Premium
Dengar muzik tanpa iklan
not included
Muat turun untuk mendengar di luar talian
not included
Mainkan lagu mengikut mana-mana urutan
not included
Kualiti audio tinggi
not included
Dengar dengan rakan pada masa nyata
not included
Susun senarai lagu
not included

Pelan yang berpatutan untuk apa-apa keadaan

Pilih pelan Premium dan dengar muzik tanpa iklan dan tanpa had pada telefon, pembesar suara dan peranti lain. Bayar dalam pelbagai cara. Batalkan pada bila-bila masa.

 • Percuma selama 1 bulan
Premium

Individual

Percuma selama 1 bulan

USD 6.99 / bulan selepas itu


 • 1 akaun Premium

 • Batalkan pada bila-bila masa

Percuma selama 1 bulan, kemudian USD 6.99 sebulan selepas tempoh itu. Tawaran hanya tersedia jika anda belum pernah mencuba Premium sebelum ini. Tertakluk pada terma.

 • Percuma selama 1 bulan
Premium

Student

Percuma selama 1 bulan

USD 3.49 / bulan selepas itu


 • 1 akaun Premium yang disahkan

 • Diskaun untuk pelajar yang layak

 • Batalkan pada bila-bila masa

Percuma selama 1 bulan, kemudian USD 3.49 sebulan selepas tempoh itu. Tawaran hanya tersedia untuk pelajar di institusi pengajian tinggi yang diiktiraf dan jika anda belum pernah mencuba Premium sebelum ini. Tertakluk pada terma.

Premium

Duo

USD 8.99 / bulan


 • 2 akaun Premium

 • Batalkan pada bila-bila masa

Untuk pasangan yang tinggal di alamat yang sama. Tertakluk pada terma.

Premium

Family

USD 10.99 / bulan


 • Hingga 6 akaun Premium

 • Kawal kandungan yang ditandakan sebagai eksplisit

 • Batalkan pada bila-bila masa

Untuk hingga 6 ahli keluarga yang tinggal di alamat yang sama. Tertakluk pada terma.

Pertanyaan?

Kami ada jawapan.

Temukan jawapan lanjut pada laman sokongan kami.

 • Bagaimanakah percubaan Spotify Premium ini berfungsi?

  Sekiranya anda tidak pernah melanggan Premium sebelum ini, anda mungkin layak untuk percubaan percuma (atau kadar yang dikurangkan).

  Bagi percubaan, anda masih perlu memasukkan kaedah pembayaran yang sah untuk mendaftar. Kami akan menggunakan maklumat ini untuk mengesahkan negara atau wilayah anda dan mengambil pembayaran jika anda ingin mengekalkan Premium selepas tawaran tamat.

  Kami akan menghantar peringatan kepada anda 7 hari sebelum percubaan anda tamat. Sekatan negara dan Terma dikenakan.

 • Bagaimanakah saya dapat membatalkan pelan Premium saya?

  Anda boleh membatalkan pelan Premium anda dengan mudah pada bila-bila masa secara dalam talian pada halaman akaun anda. Premium anda kekal sehingga tarikh pengebilan anda yang seterusnya, kemudian akaun anda akan bertukar kepada pelan percuma kami.

  Anda akan menyimpan semua playlist, muzik disimpan dan dapat mendengar iklan apabila akaun anda percuma.

 • Bagaimanakah pelan Premium Duo berfungsi?

  Premium Duo ialah pelan untuk pasangan yang tinggal bersama. Pelan ini juga lebih murah apabila dibandingkan dengan mempunyai dua akaun Premium Individual pada harga asal. Kami akan meminta alamat anda untuk memastikan anda tinggal di alamat yang sama. Anda boleh menjemput ahli kepada pelan tersebut sejurus selepas pembelian itu. Setiap ahli mempunyai akaun Premium mereka yang berasingan dan boleh mendengar pada masa yang sama dengan akaun mereka sendiri. Semua muzik dan playlist yang disimpan adalah milik mereka sendiri. Pemegang akaun lain tidak boleh melihat lagu yang anda dengar.

  Baca maklumat lanjut tentang Premium Duo.

 • Bagaimanakah pelan Premium Family berfungsi?

  Premium Family ialah pelan untuk sehingga 6 orang ahli keluarga yang tinggal bersama. Pelan ini juga lebih murah apabila dibandingkan dengan semua orang yang mempunyai akaun Premium Individual pada harga asal. Kami akan meminta alamat anda untuk memastikan anda tinggal di alamat yang sama. Anda boleh menjemput ahli kepada pelan tersebut sejurus selepas pembelian itu. Setiap ahli mempunyai akaun Premium mereka yang berasingan dan boleh mendengar pada masa yang sama dengan akaun mereka sendiri. Semua muzik dan playlist yang disimpan adalah milik mereka sendiri. Pemegang akaun lain tidak boleh melihat lagu yang anda dengar.

  Baca maklumat lanjut tentang Premium Family.

 • Bagaimanakah Pelan Premium Student berfungsi?

  Sekiranya anda seorang pelajar yang mendaftar di kolej atau universiti yang diiktiraf dan berumur 18 tahun ke atas, maka anda layak. Anda boleh mendapatkan Premium Student sehingga 4 tahun.

  Baca maklumat lanjut tentang Premium Student.

 • Berapakah harga Spotify Premium di Brunei Darussalam?

  Harga Spotify Premium di Brunei Darussalam adalah berbeza bergantung pada jenis pelan Premium yang anda pilih: Pelan Premium Individual Spotify berharga USD 6.99 sebulan, pelan Premium Duo berharga USD 8.99 sebulan, pelan Premium Family berharga USD 10.99 sebulan, pelan Premium Student berharga USD 3.49 sebulan. Sekiranya anda tidak pernah melanggan Premium sebelum ini, anda mungkin layak untuk percubaan percuma (atau kadar yang dikurangkan). Sekatan negara dan terma yang dikenakan.