Koop een Spotify-cadeaubon.

Spotify-cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij winkels bij jou in de buurt.

Maak je keuze.

Kies uit ons aanbod van cadeaubonnen, die kunnen worden ingewisseld voor een Spotify Premium-abonnement.

Algemene voorwaarden


Door gebruik te maken van deze kaart/PIN stemt u in met de volgende voorwaarden:
 1. Deze kaart kan worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement als deze direct op spotify.com wordt gekocht en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen (meer informatie over in aanmerking komen op www.spotify.com/gift-card).
 2. Deze kaart kan niet voor contant geld of krediet verzilverd worden en kan niet geretourneerd of doorverkocht worden (uitgezonderd daar waar door de wet vereist).
 3. Om de PIN te kunnen gebruiken moet u een Spotify-account hebben of u daarvoor laten registreren en u moet 13 jaar of ouder en woonachtig zijn in België om u te registreren.
 4. Dit is een kaart voor eenmalig gebruik: de volledige nominale waarde voor een individueel account wordt in mindering gebracht op het moment van de verzilvering en incrementele verzilvering of incrementeel krediet is niet toegestaan.
 5. Spotify is niet aansprakelijk voor verlies of schade die ontstaat door verloren, gestolen of op frauduleuze wijze verkregen kaarten of gebruik zonder toestemming.
 6. De volledige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op Spotify-cadeaukaarten vindt u op www.spotify.com/gift-card.
 7. De Spotify-service is onderhevig aan de algemene voorwaarden van Spotify die u kunt vinden op www.spotify.com/legal/end-user-agreement.
 8. Deze kaart wordt geleverd door Spotify NV, registratienummer 0841.023.949.
 9. Deze kaart moet binnen 12 maanden na de datum van aankoop verzilverd worden. Na deze datum komt de PIN te vervallen.
  Raadpleeg als u hulp nodig hebt support.spotify.com